Getest,  K9 Shop

Getest | Een stoere halsband met je eigen tekstlabel

Ken je dat gevoel? Dat je in de dierenwinkel voor het schap met tuigjes en halsbandjes staat en geen idee hebt welke je moet kiezen. Ik heb dat meerdere malen gehad. De keer die mij het meest is bijgebleven is toen ik de switch van merkloze tuigjes en halsbandje maakte naar Julius K9.

Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Mandy en ik ben het baasje van Yuki en Lexy. Samen met mijn vriend en twee katten woon ik in een beestachtig gezellig appartement op de Veluwe. Yuki is met haar 1,5 jaar heel speels en actief, terwijl ik Lexy niet anders ken dan een rustige hond, die af en toe een gek uurtje heeft.

Halsband met beveilingssluiting

Ruim een half jaar geleden kocht ik de K9 tuigjes met legerprint voor mijn honden. Ik heb ervaren dat ze stevig zijn, makkelijk schoon te houden en een stoere uitstraling hebben. Ik was dan ook heel benieuwd naar een ander K9 product voor mijn jongste hond Yuki: de halsband met beveiligingssluiting. Toen ik hem net uit de verpakking haalde viel een ding meteen op: hij is redelijk groot met een banddikte van 40 millimeter en lengte van 38 tot 53 centimeter. Toch valt hij niet heel erg op. Wel is hij een beetje aan de ruime kant, ook wanneer hij helemaal ingekort is. Gelukkig zorgt het veiligheidsslot ervoor de band net iets strakker zit. 

De halsband is makkelijk in gebruik. Je klikt hem met de grote gesp dicht en daarna haal je het stoffen ‘veiligheidsslot’ door een ring en plak je het over het klitteband. De zware gesp zorgt ervoor dat je niet meer minuten aan het klooien bent, terwijl je hond enthousiast heen en weer springt. Achterop de halsband zit ook nog eens een handvat, net als op de bekende K9 tuigjes. Dat is zeker handig als je je hond even dichtbij je wil houden. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat Yuki achter de vogels aangaat. Let op: mocht je hond lange haren hebben, pas dan op dat deze niet tussen de sluiting komen te zitten.

Tekstlabels

Een leuke bijkomstigheid is dat je op de halsband tekstlabels kunt plakken. Daar word ik blij van! De tekstlabels zijn makkelijk te bestellen via K9shop.nl en je kunt er alle teksten op zetten die je wil. Hoe stoer is het dat er op zo’n brede band de naam van je hond staat? Het trekt zeker de aandacht; ik krijg vooral hele leuke reacties van kinderen.

Conclusie

Al met al is de halsband precies wat je van een K9 product verwacht. Hij is stevig, makkelijk schoon te houden en ziet er stoer uit. Je kunt ervoor kiezen om een leuk tekstlabel te laten maken, waarmee uw hond extra opvalt. Je klikt de halsband door de grote gesp makkelijk dicht. Het enige minpunt is dat de halsband voor honden rond de 16 kilogram een beetje aan de ruime kant is, maar het veiligheidsslot zorgt wel dat hij iets strakker zit.

Deze blog is in samenwerking met K9 Shop. Klik hier om het artikel te bekijken in de webshop. Let op: er is een halsband met een breedte van 40 en 50 millimeter.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *